Dak en zinkwerk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Naast het installeren van dak en zinkwerk verzorgen wij ook het onderhoud en zijn wij gespecialiseerd in diverse reparaties. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van lekkage kan het lastig zijn om de oorzaak te achterhalen.

Wij gaan niet eerder aan de slag voor wij de oorzaak hebben gevonden en zullen samen met u een plan maken om het probleem aan te pakken. We gaan zo precies te werk omdat veel reparaties per daksoort enorme verschillen kennen.

Wij repareren alles vakkundig en zorgen ervoor dat u er weer droog bij komt te zitten.

Bekijk onze projecten

Dakbedekking

Uw dak voorzien van een nieuwe waterdichte laag en eventueel isolatielaag? De laatste jaren zijn er prachtige nieuwe dakbedekkingsmaterialen bij gekomen. Een steeds langere levensduur, slimme afwerkingssystemen, verschillende materialen met specifieke eigenschappen voor ieder soort dak. Of het nu gaat om wat traditionelere bitumineuze dakbedekking of kunststof op PVC basis, we zijn er vertrouwd mee en bekend met de verwerkingsmethoden

Zink en lood

Bij het maken van zinken ‘Felsdaken’ en ‘ Roofdaken’ komt ons vakmanschap goed tot zijn recht.

Hierbij wordt alle door ons op locatie nauwkeurig gemeten, waarna de delen in onze werkplaats op maat worden gemaakt en ‘gezet’ (gebogen). De delen worden met een klik- of haaksysteem verbonden en voorzien van afdekkap (“roof” of “fels”), waardoor ze los onafhankelijk kunnen uitzetten en krimpen.

Wij vervangen ook alle soorten zinken dakgoten (tussengoten, lijstgoten, kilgoten, bakgoten, beugelgoten en mastgoten).

Zinken wangen van dakkapels of het bekleden van de boeiboorden met zink waardoor er geen schilderwerk meer is.

Loden details van schoorstenen, gevels en rondom dakramen en dakkapellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Bent u het beu om te dweilen met de kraan open? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten en laat uw problemen vakkundig oplossen. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op

Aangesloten bij ondernemingsorganisatie

Zowel de zakelijke als de particuliere markt

Installatiebedrijf Vonk