Dakbedekking in Capelle aan den IJssel

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Zoekt u een specialist in dakbedekking in de omgeving van Capelle aan den IJssel omdat u merkt dat uw huidige dakbedekking verouderd is? Of is uw dak gaan lekken en ligt de oorzaak bij de bedekking? Dan bent u bij Installatiebedrijf Vonk aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van passend advies en uitstekende kwaliteit.

Vernieuwende dakbedekking is de uitkomst voor uw dak

De afgelopen jaren zijn er vernieuwende en prachtige dakbedekkingsmaterialen bij gekomen die een uitkomst bieden voor uw dak en ons installatiebedrijf gebruikt de nieuwste technieken. Dat betekent dat ieder dak een langere levensduur kent en er gewerkt wordt met slimme afwerkingssystemen, specifieke eigenschappen en verschillende materialen. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking of kunststof op PVC basis: we zijn er vertrouwd mee en leggen dakbedekking binnen een mum van tijd aan. Naast dakbedekking schakelt u ons in voor andere diensten, waaronder:

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Laat ons uw dakbedekking leggen

Naast dat u ons inschakelt voor het leggen van dakbedekking op uw dak, kunt u bij ons ook terecht als u een loodgieter in Capelle nodig heeft. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Of heeft u vragen over dakbedekkingsmaterialen die wij gebruiken? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.

Installatiebedrijf Vonk