Dakbedekking Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Voor professionele dakbedekking in Gouda en omgeving schakelt u Installatiebedrijf Vonk in. Wij zijn namelijk al jaren een erkend installateur en erkend Comfortinstallateur in de omgeving van Gouda. U kunt bij ons voor veel diverse diensten en installatiewerkzaamheden terecht. Wij geven u graag advies en kunnen ook het onderhoud en de reparatie verzorgen. U kunt ons ook inschakelen voor rioleringswerkzaamheden en sanitaire installaties.

Laat dakbedekking leggen door specialist uit Gouda

U bent aan het juiste adres bij Installatiebedrijf Vonk om dakbedekking te laten leggen in Gouda. Onze dakdekker kan uw dak voorzien van een nieuwe waterdichte laag en eventueel ook van een isolatielaag. We hebben verschillende nieuwe dakbedekkingsmaterialen met een langere levensduur en specifieke eigenschappen voor elk ander soort dak. We maken daarnaast gebruik van slimme afwerkingssystemen. We zijn vertrouwd met de verwerkingsmethoden voor zowel traditionele bitumineuze daken of kunststof daken op PVC basis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Laat uw dak door ons repareren

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het leggen van dakbedekking in Gouda of Capelle aan den IJssel, maar ook voor het repareren ervan, bijvoorbeeld als u last heeft van een lekkage. Allereerst onderzoeken we dan wat de oorzaak precies is, om deze vervolgens te repareren. Heeft u reparaties of onderhoud nodig aan uw dakbedekking in de omgeving van Gouda? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk