Daklekkage in Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Heeft u last van daklekkage in uw woning in Gouda of omgeving? Schakel dan vandaag nog Installatiebedrijf Vonk in. Naast dat wij er zijn voor allerhande installaties, zoals cv-ketels, zonnepanelen, badkamers en keukens, zijn wij er ook voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste materialen en onderhoudsfrequentie.

Laat uw daklekkage snel en vakkundig verhelpen

Laat uw daklekkage verhelpen en repareren door Installatiebedrijf Vonk. Dan weet u zeker dat het vakkundig en professioneel gebeurt. Als u last heeft van een daklekkage, gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak. Deze kan vaak lastig te vinden zijn. Wij gaan niet eerder aan de slag met de dakreparatie in Gouda dan dat wij weten wat de oorzaak is. Zo stellen we samen met u een plan op voor de reparatie en onderhoud om te voorkomen dat u vaker last heeft van daklekkage. Wij gaan ook erg precies te werk en werken met de juiste dakbedekking voor elk dak.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Laat ons uw lekkage verhelpen

Heeft u nieuwe dak- en zinkwerk nodig omdat u last heeft gehad van een daklekkage? Of wenst u uw dakgoten in Gouda te laten repareren? Dan kunt u ons ook inschakelen. Wij bieden bijvoorbeeld een nieuwe waterdichte laag of een isolatielaag aan en hebben een breed aanbod aan verschillende slimme afwerkingssystemen. Neem contact met ons installatiebedrijf op voor de reparatie van uw daklekkage.

Installatiebedrijf Vonk