Daklekkage Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Heeft u last van daklekkage in uw woning in Gouda of omgeving? Schakel dan vandaag nog Installatiebedrijf Vonk in. Naast dat wij er zijn voor allerhande installaties, zoals CV ketels, zonnepanelen, badkamers en keukens, zijn wij er ook voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste materialen en onderhoudsfrequentie. Heeft u dus last van daklekkage, neem dan direct contact met ons op.

Laat uw daklekkage in Gouda snel en vakkundig verhelpen

Laat uw daklekkage verhelpen en repareren door Installatiebedrijf Vonk in Gouda. Dan weet u zeker dat het vakkundig en professioneel gebeurt. Als u last heeft van een daklekkage, gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak. Deze kan vaak lastig te vinden zijn. Wij gaan niet eerder aan de slag met de reparatie dan dat wij weten wat de oorzaak is. Zo stellen we samen met u een plan op voor de reparatie en onderhoud om te voorkomen dat u vaker last heeft van daklekkage. Wij gaan ook erg precies te werk en werken met de juiste dakbedekking voor elk dak.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Nieuwe dakbedekking nodig?

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig omdat u last heeft gehad van een daklekkage bij u in Gouda? Of wenst u een zonneboiler te laten plaatsen? Dan kunt u ons ook inschakelen. Wij bieden bijvoorbeeld een nieuwe waterdichte laag of een isolatielaag en hebben een breed aanbod aan verschillende slimme afwerkingssystemen. Neem contact met ons op voor de reparatie van uw daklekkage door te bellen naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk