Dakreparatie Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Voor een vakkundige dakreparatie bij u in Gouda of omgeving kunt u uitstekend terecht bij Installatiebedrijf Vonk. Al jaren staat ons bedrijf bekend als een erkend installateur én erkend Comfortinstallateur in de omgeving van Gouda. Onze diensten zijn zeer uitgebreid, geen klus is ons te gek. Wilt u een dakreparatie aan een pand in Gouda laten uitvoeren? Reken dan op onze dienstverlening.

Laat een dakreparatie aan uw dak in Gouda vakkundig uitvoeren

Merkt u dat u een daklekkage heeft? Liggen er een aantal pannen los op het dak? Of is de dakgoot kapotgegaan na noodweer? Dan wilt u dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarom schakelt u voor iedere dakreparatie Installatiebedrijf Vonk uit Gouda in. Onze vakmensen kijken eerst naar de oorzaak van een lekkage of de staat van de dakgoot. Vervolgens wordt er aan de hand van een doordacht plan van aanpak de dakreparatie uitgevoerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Voor al uw dakwerkzaamheden

Het installeren, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk is een van de specialiteiten van Installatiebedrijf Vonk. Wanneer u ons dus inschakelt bij een probleem met uw dak, dan kunt u gegarandeerd rekenen op een professionele oplossing van een ervaren loodgieter en dakdekker. Zit u momenteel met bijvoorbeeld een lekkage en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Aarzel dan niet en bel naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk