Uw verwarmingsketel vervangen?

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Het is niet alleen belangrijk dat u kwaliteit krijgt maar ook wij vinden het fijn om met kwalitatieve producten te werken. Met deze reden zijn wij dealer van onder andere Bosch Thermotechniek, hierbij ontvangt u niet alleen Duitse degelijkheid maar ook standaard 2 jaar garantie. Daarnaast hebben wij ook regelmatig acties waarbij de garantie zelfs verlengd kan worden tot 5 jaar.

Na het installeren van de producten is het voor u wel zo fijn om altijd van onze service op aan te kunnen. Zo kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te nemen waarbij u een jaarlijks bedrag betaald en wij vervolgens uw ketel onderhouden. Handig is ook dat wanneer een eventuele storing plaatsvind, u hiervoor geen extra kosten betaald.

Bekijk onze projecten

Ook wat betreft installatietechniek is kwaliteit belangrijk en werken we met het nieuwste Rehau leidingsysteem. Dit is is een volledig kunststof buis met een ingenieuze verbindingswijze d.m.v. een perssysteem. Duurzamer en voordeliger dan koperen leiding.  Ook is dit systeem gemakkelijker te installeren en daarom ook voordeliger maar bovenal netjes weg te werken.

U kunt dit systeem onder andere toepassen bij vloerverwarming, gasleiding en bij warme en koude waterleidingen.

Naast deze systemen helpen wij u ook graag met:

  • Kamerthermostaten
  • Duurzame Energie
  • Openhaard kanalen
  • Radiatoren

Direct contact?

Wij blijven door ontwikkelen zodat wij u kunnen verzekeren van het beste resultaat. Neem alvast contact op om onze kwaliteit en service te testen.

Neem contact op

Aangesloten bij ondernemingsorganisatie

Zowel de zakelijke als de particuliere markt

Installatiebedrijf Vonk