Badkamer plaatsen Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Laat uw badkamer plaatsen door de vakmensen van installatiebedrijf Vonk in Gouda. Wij zijn namelijk een erkend installateur en Comfortinstallateur. Wij weten precies hoe we het niveau van comfort kunnen verhogen in uw woning. Een goede en fijne badkamer hoort daar natuurlijk bij. U kunt bij ons terecht voor het gehele totaalplaatje van uw badkamer.

Een badkamer geheel naar wens laten plaatsen in uw woning in Gouda

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe woning in Gouda of omgeving: schakel dan de vakmensen van Installatiebedrijf Vonk in Gouda in. Wij weten precies hoe we de verschillende sanitaire installaties moeten plaatsen en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een badkamer die helemaal naar wens is geplaatst. Er zijn veel verschillende sanitaire installaties, en het indelen van een badkamer is ook erg smaakgevoelig. Daarom bespreken we met u eerst uw wensen en eisen, waarna we met een professioneel advies en plan komen. Gebaseerd op uw wensen en onze kennis en ervaring plaatsen wij uw badkamer helemaal naar wens in uw woning in Gouda.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Ook een nieuwe keuken nodig?

Als u een nieuwe badkamer laat plaatsen in uw nieuwe woning in Gouda, schakelt u natuurlijk Installatiebedrijf Vonk in. Maar wij zijn er ook voor de aansluiting van uw nieuwe keuken, boiler, verwarming of CV ketels. Informeer naar onze mogelijkheden door telefonisch contact met ons op te nemen via 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk