Badkamer plaatsen in Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Laat uw badkamer plaatsen door de vakmensen van installatiebedrijf Vonk in Gouda. Wij zijn namelijk een erkend installateur en comfortinstallateur. Wij weten precies hoe we het niveau van comfort kunnen verhogen in uw woning. Een goede en fijne badkamer hoort daar natuurlijk bij. U kunt bij ons terecht voor het gehele totaalplaatje van uw badkamer.

Een badkamer geheel naar wens laten plaatsen in uw woning

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe woning? Schakel dan de vakmensen van Installatiebedrijf Vonk in. Wij weten precies hoe we de verschillende sanitaire installaties moeten plaatsen en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een badkamer die helemaal naar wens is geplaatst. Er zijn veel verschillende sanitaire installaties, en het indelen van een badkamer is ook erg smaakgevoelig. Daarom bespreken we met u eerst uw wensen en eisen, waarna we met een professioneel advies en plan komen. Gebaseerd op uw wensen en onze kennis en ervaring plaatsen wij uw badkamer helemaal naar wens. Heeft u ooit problemen met uw sanitaire installatie? Dan schakelt u ons ook in als loodgieter in Gouda. We zijn namelijk van vele markten thuis!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Laat ons uw nieuwe badkamer plaatsen

Als u een nieuwe badkamer laat plaatsen in uw nieuwe woning, schakelt u natuurlijk ons installatiebedrijf in. Wilt u uw badkamer helemaal af maken met bijvoorbeeld vloerverwarming? Ook daar schakelt u onze experts voor in. Informeer naar onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Installatiebedrijf Vonk