Uw dakdekker in Gouda en omstreken

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Bent u op zoek naar een dakdekker die ook dakreparatie uitvoert in de omgeving van Gouda? U vindt deze dakdekker bij Installatiebedrijf Vonk en is actief in de hele regio. Sinds jaar en dag staan wij bekend als erkend installateur én Comfortinstallateur. Wij helpen u graag uw huis een stuk comfortabeler te maken. Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend te noemen, maar een van onze specialiteiten, dat is toch wel dak- en zinkwerk. Waar heeft u een dakdekker voor nodig?

Dakdekker uit Gouda zorgt voor professioneel gelegde dakbedekking

Heeft u een dakdekker uit de omgeving van Gouda nodig voor dakbedekking? De medewerkers van Installatiebedrijf Vonk kunnen uw dak van een nieuwe waterdichte en eventueel isolerende laag voorzien. Wij werken daarbij met de nieuwste en meest innoverende dakbedekkingsmaterialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor ieder soort dak hebben wij geschikt materiaal en een slim afwerkingssysteem. Onze materialen kennen een lange levensduur. Wanneer u ons benadert voor een nieuwe dakbedekking, dan weet u zeker dat deze nog lang mee zal gaan.

Ook voor onderhoud en reparatie

Als dakdekker verzorgen we niet alleen de dakbedekking van daken in omgeving Gouda. Onze vakmensen voeren ook graag onderhoud of reparaties uit aan uw dak. Ontdekt u een lekkage? Dan wilt u deze zo snel mogelijk verholpen hebben natuurlijk. Onze medewerkers zullen eerst bekijken wat de oorzaak van het probleem is. Op basis daarvan kan een plan van aanpak opgesteld worden. Wij zoeken gericht naar een oplossing, zodat u snel van uw lekkage af bent. Op onze vakkundigheid kunt u rekenen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Zinkwerk is voor ons geen enkel probleem

Ook met zinkwerk is Installatiebedrijf Vonk bekend. Onze dakdekkers hebben namelijk ervaring met het maken van zinken ‘felsdaken’ en ‘roofdaken’. Wanneer u ons hiervoor inschakelt, dan zullen wij op locatie de maten voor de verschillende onderdelen van het dak komen opmeten. In onze eigen werkplaats produceren wij vervolgens de verschillende delen. Terug op locatie klikken of haken wij de verschillende delen aan elkaar en voorzien wij de constructie van een afdekkap: de ‘roof’ of ‘fels’. Het dak zal na een verloop van tijd zijn vorm aannemen.

Meer informatie over onze dienstverlening

Heeft u een dakdekker nodig voor het realiseren van zinkwerk, dakbedekking of een dakreparatie in de Gouda of omstreken? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Vonk. Wij helpen u graag! Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk