Dak vernieuwen Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Een dak vernieuwen voor uw woning in Reeuwijk is een klus die u beter over kunt laten aan de specialist. Is er een lekkage ontstaan aan uw dak waardoor er een reparatie moet worden uitgevoerd? Of is het dak van uw woning in Reeuwijk dermate beschadigd waardoor deze volledig vervangen moet worden? Wat de situatie ook is, Installatiebedrijf Vonk lost het graag voor u op.

Een dak vernieuwen of vervangen in Reeuwijk met de beste materialen

Tal van redenen kunnen de reden zijn om eens goed naar uw dak te kijken. Is er een lekkage ontstaan na hevige regenval? Wilt u een dakkapel aanbouwen en deze voorzien van een dak? Of zijn de loden details van uw schoorsteen of gevel toe aan vervanging? Dit zijn allemaal situaties waarin de dakdekkers van Installatiebedrijf Vonk u graag van dienst zijn. Laat uw dak in Reeuwijk vernieuwen of vervangen met de beste materialen. Materiaal, zoals zink en lood, die na het op maat maken worden gezet. Maar naast het plaatsen van een nieuw dak zorgen wij ook voor isolatiemateriaal, een nieuwe waterdichte laag of voor het afvoeren van hemelwater op uw dak. Hierdoor kunt u uw dak eenvoudig laten vernieuwen in Reeuwijk, zonder deze in zijn geheel te vervangen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie met betrekking tot de vernieuwing, vervanging of reparatie van uw dak? Heeft u vragen over hemelwaterafvoer? Of heeft u overige vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord via het nummer 0182 – 51 61 59. Ook voor het plannen van een afspraak belt u naar het bovengenoemde nummer.

Installatiebedrijf Vonk