Dak vernieuwen in Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Een dak vernieuwen voor uw woning in Reeuwijk is een klus die u beter over kunt laten aan een specialist. Is er een lekkage ontstaan aan uw dak waardoor er een reparatie moet worden uitgevoerd? Of is het dak van uw woning in Reeuwijk dermate beschadigd waardoor deze volledig vervangen dient te worden? Wat de situatie ook is, Installatiebedrijf Vonk uit Gouda lost het graag voor u op.

Een dak vernieuwen of vervangen met de beste materialen

Er zijn tal van redenen om eens goed naar uw dak te laten kijken door onze dakdekkers uit Gouda. Is er een lekkage ontstaan na hevige regenval? Wilt u een dakkapel aanbouwen en deze voorzien van een dak? Of zijn de loden details van uw schoorsteen of gevel toe aan vervanging? Dit zijn allemaal situaties waarin de dakdekkers van Installatiebedrijf Vonk u graag van dienst zijn. Laat uw dak vernieuwen of vervangen met de beste materialen. Ons installatiebedrijf gebruikt materialen zoals zink en lood, die na het op maat maken worden gezet. Naast het plaatsen van een nieuw dak zorgen wij ook voor isolatiemateriaal, een nieuwe waterdichte laag of voor het afvoeren van hemelwater op uw dak. Hierdoor kunt u uw dak eenvoudig laten vernieuwen, zonder deze in zijn geheel te vervangen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden voor een nieuw dak of het laten vervangen van uw dak

Wilt u meer informatie met betrekking tot de vernieuwing, vervanging of reparatie van uw dakgoot in Reeuwijk? Heeft u vragen over hemelwaterafvoer of heeft u overige vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor het plannen van een afspraak belt u ons op.

Installatiebedrijf Vonk