Dakdekker Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Wilt u een dakdekker uit omgeving Reeuwijk of Haastrecht inschakelen voor nieuwe dakbedekking? Deze dakdekker vindt u bij Installatiebedrijf Vonk en werkt in de hele regio. Als erkend Comfortinstallateur helpen wij u graag om uw huis comfortabeler te maken. Dit doen we met uiteenlopende werkzaamheden, waaronder dak- en zinkwerk.

Dakdekker zorgt voor professioneel gelegde dakbedekking bij u in Reeuwijk of Haastrecht

Voordat u een dakdekker uit de buurt van Reeuwijk of Haastrecht inschakelt voor nieuwe dakbedekking, wilt u weten hoe zij te werk gaan. Onze vakmensen komen eerst bij u langs om de staat van uw dak te bekijken. Zodra duidelijk is dat nieuwe dakbedekking nodig is, gaan we aan de slag met innoverende dakbedekkingsmaterialen die een lange levensduur hebben. We voorzien uw dak van een nieuwe waterdichte en eventueel isolerende laag.

Voorkom daklekkages in de toekomst

U schakelt ons ook in voor dakreparaties en -onderhoud. Ontdekt u bijvoorbeeld een lekkage? Dan wilt u dit natuurlijk snel verhelpen. Onze vakmensen zoeken eerst de oorzaak van het probleem, waarna er een plan van aanpak wordt opgesteld. Door het zoeken naar een gerichte oplossing, bent u snel van uw lekkage af en voorkomt u lekkages in de toekomst.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Ook uw specialist voor andere werkzaamheden

Wist u dat onze dakdekkers naast het aanleggen van dakbedekking en het oplossen van lekkages veel meer werkzaamheden verrichten in uw woning in Reeuwijk of Haastrecht? Zo staan onze vakmensen voor u klaar met het installeren, onderhouden en repareren van uw CV ketel of verwarmingsketel, maar plaatsen ook graag zonnepanelen en keukens.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Dat horen we graag van u! Neem hiervoor contact op met Installatiebedrijf Vonk. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 0182 – 51 61 59. Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u vragen over de staat van uw dak? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.