Dakdekker nabij Waddinxveen

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Als dakdekker in Waddinxveen en omgeving, neemt Installatiebedrijf Vonk uit Gouda het leggen van nieuwe dakbedekking uit handen. Onze vakmensen werken in de gehele regio en helpen u een handje om uw huis comfortabeler te maken. Dit doen we met onder andere dak- en zinkwerk, maar ook met sanitaire werkzaamheden of het installeren, repareren en onderhouden van cv-ketels.

Onz dakdakker voert iedere renovatie uit

Het dak is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Lekt het dak? Heeft u dakschade na een storm? Of liggen er een aantal dakpannen los op het dak? Als u te lang wacht met een reparatie, kunnen lekkages na verloop van tijd de rest van uw woning aantasten. Dat wilt u uiteraard niet. Daarom komt een van onze dakdekkers bij u langs om een dakreparatie in Waddinxveen nauwkeurig uit te voeren, zodat u snel weer een veilige thuishaven heeft.

Hoe gaan we te werk?

Voordat u ons installatiebedrijf inschakelt, wilt u natuurlijk meer weten over onze werkwijze. Die leggen we graag uit. Allereerst komen we bij u langs om de oorzaak van een lekkage op te sporen of de staat van de dakgoot te bekijken en om te checken of de dakgoot in Waddinxveen vervangen dient te worden. Vervolgens maakt de dakdekker een doordacht plan van aanpak, waarna de dakreparatie wordt uitgevoerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Bel voor het maken van een afspraak

Het is verstandig om direct contact op te nemen met onze dakdekkers uit Gouda als u merkt dat uw dak lekt of kapot is. Door telefonisch contact met ons op te nemen, maakt u een afspraak met een van onze dakdekkers. We zijn ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over ons dak- en zinkwerk.

Installatiebedrijf Vonk