Dakgoot laten plaatsen in Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Installatiebedrijf Vonk uit Gouda is dé specialist op het gebied van een dakgoot plaatsen en herstellen in uw woning in Reeuwijk. Maar ook overige werkzaamheden, zoals het afvoeren van hemelwater, de aanleg van riool vallen binnen onze expertises. Van lekkages tot aan onderhoud en van reparatie tot aan de aanleg: door ons zit u er altijd droog bij.

Wanneer is het noodzakelijk om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen of te herstellen?

Afhankelijk van de waterschade van de dakgoot adviseren wij om deze opnieuw te plaatsen of herstellen. Wij repareren de dakgoot in Reeuwijk te allen tijde zorgvuldig en indien gewenst repareren wij (deels) uw dak- en zinkwerk. In veel gevallen komen we tot de conclusie dat er een lekkage is aan het dak. Hier bieden we verschillende oplossingen voor, zoals het vernieuwen van uw dak in Reeuwijk met een nieuwe waterdichte laag, een isolatielaag of slimme afwerkingssystemen. Dit zijn slecht enkele werkzaamheden die wij uit kunnen voeren aan uw dak. Werkzaamheden waardoor u er binnen de kortste keren weer droog bij zit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Plan een afspraak om uw dakgoot te laten herstellen

Wij begrijpen dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen voordat u uw dakgoot door ons laat plaatsen of herstellen. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en een advies op maat te bieden. Heeft u vragen die u liever stelt voordat wij u bezoeken? U bereikt ons installatiebedrijf telefonisch. Ook voor het maken van een afspraak belt u onze dakdekkers uit Gouda op. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Installatiebedrijf Vonk