Dakgoot plaatsen Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Installatiebedrijf Vonk is dé specialist op het gebied van een dakgoot plaatsen en herstellen in uw woning in Reeuwijk. Maar ook overige werkzaamheden, zoals het afvoeren van hemelwater, de aanleg van riool vallen binnen onze expertises. Van lekkages tot aan onderhoud en van reparatie tot aan de aanleg: door ons zit u er altijd droog bij.

Adviseren wij u om uw dakgoot te plaatsen of herstellen in uw woning in Reeuwijk?

Afhankelijk van de waterschade van de dakgoot adviseren wij om deze opnieuw te plaatsen of herstellen in uw woning in Reeuwijk. Wij repareren en plaatsen de dakgoot te allen tijde zorgvuldig en indien gewenst repareren wij (deels) uw dak. Want in veel gevallen komen we tot de conclusie dat er een lekkage is aan het dak. Hier bieden we verschillende oplossingen voor. Een nieuwe waterdichte laag. Een isolatielaag. En slimme afwerkingssystemen. Dit zijn slecht enkele werkzaamheden die wij uit kunnen voeren aan uw dak. Werkzaamheden waardoor u er binnen de kortste keren weer droog bij zit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Plan een afspraak of stel telefonisch uw vragen

Wij begrijpen dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen voordat u uw dakgoot in Reeuwijk door ons laat plaatsen of herstellen. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en een advies op maat te bieden. Heeft u vragen die u liever stelt voordat wij u bezoeken? U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0182 – 51 61 59. Ook voor het maken van een afspraak belt u naar het bovengenoemde nummer. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Installatiebedrijf Vonk