Een reparatie aan uw dakgoot in Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Is uw dakgoot verouderd en is deze toe aan reparatie in Reeuwijk, bijvoorbeeld omdat er een lekkage is ontstaan waarvan u de oorzaak niet kunt achterhalen? In dat geval is het inschakelen van een gespecialiseerd installatiebedrijf een weloverwogen keuze. Installatiebedrijf Vonk verzorgt de reparaties, maar ook het installeren van zinkwerk en hemelwaterafvoer. Door jaren aan ervaring bent u verzekerd van kwaliteit, een passend advies en werkzaamheden die naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

U zit er binnen de kortste keren weer droog bij door een dakgoot reparatie

Zodra de gure dagen eraan komen, ontstaan regelmatig lekkages. Uw dak is in dat geval niet meer bestand tegen grote hoeveelheden hemelwater. Om verdere waterschade te voorkomen, is een reparatie noodzaak. Zodra u ons installatiebedrijf inschakelt, gaan we op zoek naar de oorzaak en stellen onze dakdekkers uit Gouda met u een plan op om dit te verhelpen. Daarna gaan we aan de slag met de reparatie van uw dakgoot en voorzien we uw dak van een waterdichte laag. Uw dakbedekking is weer gloednieuw en u heeft de keuze uit verschillende materialen, zoals bitumineuze dakbedekking of kunststof op een pvc-basis. Daarnaast verzorgen wij ook de hemelwaterafvoer voor uw woning. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en heeft u een dak waardoor u er weer droog bij zit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Laat ons uw dakgoot repareren

Wilt u een reparatie aan uw dakgoot laten uitvoeren of wilt u een dakgoot laten plaatsen? Of wilt u de reparatie combineren met de afvoer van uw hemelwater? Neem vandaag nog contact op met een van onze dakdekkers nabij Reeuwijk en maak uw situatie aan ons kenbaar. We gaan graag voor u op zoek naar een oplossing om uw dak weer stevig en waterdicht te maken.

Installatiebedrijf Vonk