Dakgoot reparatie Reeuwijk

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Staat er een dakgoot reparatie voor uw woning in Reeuwijk op de planning? Bijvoorbeeld omdat er een lekkage is ontstaan waarvan u de oorzaak niet kunt achterhalen? In dat geval is het inschakelen van een gespecialiseerd installatiebedrijf een weloverwogen keuze. Installatiebedrijf Vonk verzorgt de reparaties, maar ook het installeren van zinkwerk en hemelwaterafvoer. Door jaren aan ervaring bent u verzekerd van kwaliteit, een passend advies en werkzaamheden die naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

U zit er binnen de kortste keren weer droog bij door een dakgoot reparatie in Reeuwijk en omgeving

Zodra de gure dagen eraan komen, ontstaan regelmatig lekkages. Uw dak is in dat geval niet meer bestand tegen grote hoeveelheden hemelwater. Om verdere waterschade te voorkomen is een reparatie noodzaak. Zodra u ons inschakelt gaan we op zoek naar de oorzaak en stellen we met u een plan op om dit te verhelpen. Daarna gaan we aan de slag met de dakgoot reparatie in Reeuwijk en voorzien we uw dak van een waterdichte laag. Uw dakbedekking is weer gloednieuw en u heeft de keuze uit verschillende materialen, zoals bitumineuze dakbedekking of kunststof op een PVC basis. Daarnaast verzorgen wij ook de hemelwaterafvoer voor uw woning. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en heeft u een dak waardoor u er weer droog bij zit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Wij voeren uw reparatie graag uit

Wilt u een dakgoot reparatie in Reeuwijk laten uitvoeren? Of wilt u de reparatie combineren met de afvoer van uw hemelwater? Neem vandaag nog contact op met een van onze dakdekkers en maak uw situatie aan ons kenbaar. U bereikt ons door te bellen naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk