Vloerverwarming Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Vloerverwarming verhoogt het comfort in uw woning in Gouda. Heeft u hier wel oren naar? Laat vloerverwarming dan aanleggen door een erkend Comfortinstallateur als Installatiebedrijf Vonk. Prettig en comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving vinden we erg belangrijk. Daarom adviseren we u graag over de mogelijkheden om het comfort in uw huis te verhogen.

Laat vloerverwarming aanleggen door erkend specialist uit Gouda

U laat vloerverwarming natuurlijk leggen door een erkend Comfortinstallateur: Installatiebedrijf Vonk uit Gouda. Wij werken namelijk altijd met kwalitatief hoogwaardige producten. Alleen de beste kwaliteit is voor ons namelijk goed genoeg. Daarom zijn wij dealer van onder andere Bosch Thermotechniek. Hierbij krijgt u standaard twee jaar garantie. Wij maken ook gebruik van het nieuwste Rehau leidingsysteem voor de installatie van uw vloerverwarming. Dit is een systeem dat volledig is gemaakt van kunststof. Het is een systeem dat makkelijk te installeren en weg te werken is. U kunt het bovendien combineren met een warmtepomp of zonnepanelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Profiteer van de beste service

Naast dat u bij ons bij het installeren van uw vloerverwarming in Gouda of omgeving kunt rekenen op de beste kwaliteit, profiteert u bij ons ook van de beste service. Wij zijn er ook voor het onderhoud van uw installatie. We kunnen in samenspraak met u een persoonlijk onderhoudscontract opstellen waarbij ook uw ketel wordt onderhouden. Mocht er dan onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan betaalt u geen extra kosten. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0182 – 51 61 59.

Installatiebedrijf Vonk