Warmtepomp Gouda

Erkend installateur en Comfortinstallateur in de regio Gouda

Vandaag de dag kiezen veel huishoudens ervoor om een warmtepomp te plaatsen in hun woning in Gouda. Hier zijn namelijk diverse voordelen aan verbonden. Overweegt u ook een warmtepomp in uw huis te plaatsen? Dat vraagt om een installateur die verstand heeft van warmte- en koudetechniek. Zo’n installateur is Installatiebedrijf Vonk. Dankzij onze vakkennis en ervaring kunnen we uw warmtepomp installeren, repareren en onderhouden.

Warmtepomp laten plaatsen bij u in Gouda? Profiteer van diverse voordelen!

Als u een warmtepomp laat installeren in uw woning, profiteert u van diverse voordelen. Zo zorgt een warmtepomp op duurzame wijze voor verwarming van warm water in uw woning in Gouda, waardoor het minder belastend is voor het milieu. Daarnaast kennen deze installaties een lange levensduur en zijn ze onderhoudsvriendelijk. Bovendien verbruikt u minder energie en dát ziet u weer terug in uw portemonnee. U kunt de pomp bovendien combineren met vloerverwarming.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Ontvang hulp bij installatie, onderhoud en reparatie

Als u een warmtepomp voor uw woning in Gouda gekocht heeft, staan onze vakmensen u met raad en daad bij. Wij nemen de installatie, onderhoud en eventuele reparaties uit handen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Maak hiervoor een afspraak via 0182 – 51 61 59. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Installatiebedrijf Vonk